Kunstprint på lærred

Du har nu mulighed for at bestille kunstprint på lærred af dine yndlings Anja Manja malerier.

Hvis maleriet du har forelsket dig i allerede solgt, så er dette muligheden for dig.

Få et kunstprint på lærred i svæveramme sendt direkte hjem til dig og oplev farvernes magi i dit hjem.

Anna Marias kunstprint på lærred har samme mål som det tilsvarende originale maleri og leveres med en svæveramme efter eget valg.

Hvorfor vælge et print på lærred med svæveramme?

Klassisk udtryk, kunstnerisk finish

Du får gallerikvalitet og fornemmelsen af et klassisk kunstværk, når du vælger et kunstprint på lærred og indrammet i en håndlavet svæveramme.

Det OEKO-TEX®-certificerede bomuldslærred har en let struktureret overflade, som bringer liv til dit billede og associationerne om et klassiske lærredsmaleri frem. 

Som prikken over i’et indrammes dit kunstprint i en valgfri svæveramme af højeste kvalitet.

Klare farver, der holder for evigt

Dit valgte maleri printes med UV-print, der sikrer et slidstærkt print med klare farver, som bevarer glansen i utallige år.

Farverne fremstår rolige og afbalancerede på lærredets semimatte overflade, som giver et refleksfrit print uden genskin fra lyskilder.

Printet er desuden vandfast, modstandsdygtigt over for sollys samt rengøringsvenligt.

Svæverammer i topkvalitet

For et sidste touch bliver dit kunstprint indrammet i en håndlavet svæveramme, der sætter prikken over i’et på kunstværket.

Alle svæverammer er produceret i et dansk indramningsværksted med rigtige trælister og uden glas.

Når du køber en indrammet kunstplakat, er du med til at støtte dansk produktion og du er garanteret et produkt, der er produceret under ordentlige arbejdsforhold samt har et lavere CO2-aftryk, da det er ikke er transporteret over lange afstande.

Dit kunstprint leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller et kunstprint på lærred, skal du ikke bekymre dig om montagen. 

Alle kunstprint på lærred leveres med savtakket beslag lige til at hænge op på væggen. Stabilt og simpelt. Så det eneste, du skal gøre, er at have boremaskinen klar.

Mindre størrelser er også velegnede til at pynte på en hylde, hvor de let kan flyttes rundt efter humør.

Du kan bestille dit kunstprint på lærred blandt et udvalg af Anna Maria’s større originale malerier i de samme størrelser som originalerne.

Her er nogle eksempler:

Priser på kunstprint på lærred

Alle priser er inklusiv svæveramme efter eget valg, fragt og forsendelse.

60 x 80 cm : 3700 kr

70 x 90 cm : 4400 kr

90 x 100 cm : 5500 kr

Så snart din bestilling er gået igennem, vil du modtage en e-mail med yderligere info samt spørgsmål om hvilken svæveramme du ønsker.

Du kan forvente varierende ekspeditionstid da kunstprint på lærred sendes i print efter bestilling.

Bemærk at kataloget aktuelt ikke er helt opdateret og opdateres løbende, så spørg endelig, hvis det du søger ikke findes i kataloget (endnu).

Hvis du dig draget til et andet af Anna Marias malerier og kunne tænke dig det som kunstprint på lærred, så tøv ikke med at skrive en e-mail med din forespørgsel til Anna Maria på kontakt@naturensommedicin.dk.
Gode tips til at forlænge levetiden på dit kunstprint på lærred

Lærredsprint er som nævnt et stærkt og holdbart produkt. Dog er der en række tips til, hvordan du kan tage dig ekstra godt af dit lærred for at bevare dets kvalitet og udseende. Nogle tips til vedligeholdelse af dit kunstprint inkluderer følgende:

Undgå direkte sollys: Placer dit kunstprint et sted, hvor det ikke udsættes for konstant direkte sollys, da dette kan forårsage, at produktet falmer over tid

Hold det rent: Støv kunstprintet regelmæssigt med en blød børste eller klud for at forhindre ophobning af snavs og støv.

Beskyt mod fugt: Undgå at placere kunstprintet i fugtige områder, da fugt kan føre til skimmelvækst og beskadigelse af lærredet.

Opbevaring: Hvis du skal opbevare kunstprintet, sørg for at gøre det i et tørt miljø og væk fra ekstreme temperaturer.

Rengøring: Hvis kunstprintet er blevet beskidt, skal du rengøre det forsigtigt med en blød, ren klud. Undgå at bruge vand eller rengøringsmidler direkte på lærredet.

Sikker indpakning og forsendelse

Specialudviklet emballage
Din kunstprint indpakkes i specialudviklede emballage, der beskytter under fragt og minimerer risikoen for skår i modtagelsesglæden.

Hvis uheldet er ude
Undersøg straks ved modtagelse om emballagen har synlige skader/slag/trykmærker. Pak venligst billedet ud, og undersøg om det har taget skade. Hvis billedet er transportskadet skal fragtmanden tage pakken med retur, og du bedes herefter kontakte Anna Maria herom på kontakt@naturensommedicin.dk.

Hvis du først opdager skaden på kunstprintet efter kvittering, skal du straks henvende dig til Anna Maria med ordrenummer og dokumentation for skaden.

Dokumentationen skal indeholde billeder af skaden på både lærredet/rammen, emballagen og pakkelabel.


                  

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at kigge på siden accepterer du brug af cookies